Skip to main content
test

Sinä tulevaisuuden varhaiskasvatuksen sosionomi! Oletko innokas, positiivinen, sensitiivinen ja sitoutunut ammattikorkeakouluopiskelija? Tule meille Espoon suomenkieliseen varhaiskasvatukseen harjoittelijaksi.

Työyhteisömme ovat positiivisia, kannustavia ja innostuneita. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa opintoihisi liittyvän harjoittelujakson laadukkaan pedagogisen varhaiskasvatuksen parissa mukavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Meillä työyhteisöissä on tärkeää, että sitoudumme työskentelemään positiivisen pedagogiikan ajatusten mukaisesti ja huomaamme toisissamme sekä pienissä arjen hetkissä hyvät asiat.

Harjoittelusi voi olla palkallista, mikäli harjoitteluyksikölläsi on tarjota sijaisuus harjoittelujaksosi ajaksi. Harjoittelun kesto ja ajankohta määräytyvät opintojesi mukaan.

Harjoittelun kautta saat hyödyllistä kokemusta työelämästä, Espoon kaupungista työnantajana sekä mahdollisuuden luoda tärkeitä työelämän verkostoja. Monet harjoittelijat ovatkin hypänneet suoraan työelämään valmistumisen jälkeen.

Harjoitteluyksiköt sijaitsevat eri puolilla Espoota. Löydät niistä lisätietoja verkkosivuiltamme, osoitteesta:
https://www.espoo.fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/avoimet-tyopaikat-ja-opiskelijoiden-harjoittelupaikat-varhaiskasvatuksessa#section-23510

Otathan rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää, johtava rekrytointiasiantuntija Karine Ketolainen, etunimi.sukunimi@espoo.fi, puh. 050 395 2159

Jätä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä. Sovitaan juuri Sinulle sopiva työkokonaisuus.

Tervetuloa meille harjoittelijaksi!

Työaika: 38 h 15 min / viikko tai sopimuksen mukaan

Edellytämme sinulta ko. hakemaasi tehtävään nähden mielellään loppuvaiheen alan opintoja sekä myönteistä asennetta, aktiivista työotetta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja, huumoria ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/avoimet-tyopaikat-ja-opiskelijoiden-harjoittelupaikat-varhaiskasvatuksessa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava rekrytointiasiantuntija Karine Ketolainen, etunimi.sukunimi@espoo.fi, puh. 050 395 2159

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: ., 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat