test
Varhaiskasvatuksen sosionomi, harjoittelija - Espoon kaupunki

Sinä tulevaisuuden varhaiskasvattaja! Olet innokas, positiivinen, iloinen, sensitiivinen ja sitoutunut ammattikorkeakouluopiskelija. Tule meille Espoon suomenkieliseen varhaiskasvatukseen harjoittelijaksi.

Työyhteisömme ovat positiivisia, kannustavia ja innostuneita. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa opintoihisi liittyvän harjoittelujakson laadukkaan pedagogisen varhaiskasvatuksen parissa mukavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Meillä työyhteisöissä on tärkeää, että sitoudumme työskentelemään positiivisen pedagogiikan ajatusten mukaisesti ja huomaamme toisissamme sekä pienissä arjen hetkissä hyvät asiat.

Pääsääntöisesti harjoittelut ovat palkattomia, mutta mikäli yksiköllä on tarjota tosiasiallinen sijaisuus harjoittelun ajaksi, voi se olla myös palkallista. Harjoittelun kesto ja ajankohta määräytyvät opintojesi mukaan.

Harjoittelun kautta saat hyödyllistä kokemusta työelämästä, Espoon kaupungista työnantajana sekä mahdollisuuden luoda tärkeitä työelämän verkostoja. Monet harjoittelijat ovatkin hypänneet suoraan työelämään valmistumisen jälkeen.

Harjoitteluyksiköt sijaitsevat eri puolilla Espoota. Löydät niistä lisätietoja verkkosivuiltamme, osoitteesta:
https://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Opiskelija_ja_harjoittelija/Harjoittelijaksi_varhaiskasvatukseen.

Otathan rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää, varhaiskasvatusyksikön johtaja Marika Ruismäki, puh. 046 877 1137

Tervetuloa meille harjoittelijaksi!


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Opiskelija_ja_harjoittelija/Harjoittelijaksi_varhaiskasvatukseen

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Marika Ruismäki, puh. 046 877 1137

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: -, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat