Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomi, Kuivasrannan päiväkoti - Oulun kaupunki

Haluatko asteen verran paremman työpaikan? Tulepa töihin Oulun kaupungin varhaiskasvatukseen!

Meillä tutkitusti viihdytään työssä: saat kannustavat ja innostavat työkaverit ja esihenkilön. Saat kehittyä ja kouluttautua, ja halutessasi pääset myös työkiertoon. Olemme aina kansallisen kehittämisen kärjessä. Meistä alkaa oululainen yhtenäisen kasvun ja opin polku.

Tule lapsiystävälliseen Ouluun tekemään kulttuuri-ilmastonmuutosta!

Haettavana on VARHAISKASVATUKSEN SOSIONOMIN vakinainen tehtävä Kuivasrannan päiväkodissa.

Haluaisitko lasten kanssa retkelle järven rannalle tai kotaan tulen äärelle?Päiväkodissamme pääset toteuttamaan Puoli päivää pihalla ja Vihreä lippu toiminnan pedagogiikkaa. Lähiympäristön monipuolisuus houkuttelee tutkimalla oppimiseen sekä mahdollistaa erilaiset liikunnalliset toiminnot. Jokaisessa ryhmässä toteutetaan päivittäin pienryhmätoimintaa, huomioiden lasten vasujen tavoitteet sekä henkilöstön osaamisen vahvuudet. Lapset ovat innokkaita osallistumaan toiminnan suunnitteluun ja arviointiin, unohtamatta huoltajien osallisuutta. Tervetuloa iloiseen joukkoomme! Kotisivuiltamme löydät lisää tietoa meistä.

Varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 27§) mukainen kelpoisuus huomioiden varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat. Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen sosionomin tehtäviin on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2271/2023. Hakemus on toimitettava 21.3.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/kuivasrannan-paivakoti/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Ulla Arnici p. 044 703 5467 ja varajohtaja Kirsi Kylmänen, p. 050 573 5705.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Kuivasrannan päiväkoti

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 7000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.

Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kuivasrannantie 6, 90540 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat