Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomin sijaisuus - Tornion kaupunki

Haemme varhaiskasvatuksen sosionomia määräaikaiseen tehtävään Putaan vuoropäiväkotiin ajalle 1.8.2023-31.5.2024.

Arvostamme positiivista ja innostunutta asennetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta vuoropedagogiikkaan. Tarjoamme sinulle hyvän, ammattitaitoisen ja turvallisen työyhteisön, jossa myös työuransa alussa oleva varhaiskasvatuksen sosionomi saa riittävän perehdytyksen ja tuen työhönsä.

Tornion kaupungin varhaiskasvatuspalvelut on vahvasti ajan hermoilla ja kehittää toimintaansa varhaiskasvatuslain ja varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden mukaisesti. Koulutamme henkilöstöä vuosittain. Toimintavuonna 2022-2023 panostamme erityisesti työntekijöiden työhyvinvointiin ja sujuvaan tiimityöhön.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 26§ mukainen varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys. Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Tehtävässä on koeaika.

Sähköinen hakemus täytetään Kuntarekryssä.


Varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus

Rikostaustaote, Henkilöllisyystodistus, Ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista, Salassapitositoumus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riitta Keloneva riitta.keloneva@tornio.fi tai 0407536231
Paula Rautio paula.rautio@tornio.fi tai 0406633352

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä - valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi. Tornio kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Varhaiskasvatuspäällikkö Riitta Keloneva, puh. 040 753 6231 tai riitta.keloneva@tornio.fi Päiväkodin johtaja Paula Rautio, puh. 0406633352 tai paula.rautio@tornio.fi


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat