Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen TVT-suunnittelija - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen TVT-suunnittelijan määräaikainen toimi (1.8.2023 - 29.2.2024).

Varhaiskasvatuksen TVT-suunnittelijana pääset tekemään innostavaa työtä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstön digitaalisen osaamisen ja digitaalisten oppimisympäristöjen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Yhteistyössä varhaiskasvatuksen sisäisten ja ulkoisten verkostojen kanssa vaikutat varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen tieto- ja viestintäteknologian käyttöön sekä digitaalisen osaamisen kehittämiseen.

Työssäsi vastaat päiväkotien digitutortoiminnasta. Työhösi kuuluu viestintää, sillä vastaat varhaiskasvatuksen sosiaalisen median, internet- ja intrasivujen ylläpitämisestä ja ajantasaisuudesta. Pääset osallistumaan myös tietosuoja- ja tietoturvatyöhön.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys tehtäväalueisiin.

Työssä vaaditaan hyviä teknologisia taitoja sekä itsensä johtamista ja suunnittelu- ja organisointikykyä. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Edellytämme soveltuvaa varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen substanssialan osaamista.

Työ vaatii liikkumista eri varhaiskasvatusyksiköiden välillä.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Toimeen valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Vakituiseen toimeen valitulla tarkastus ajoittuu koeaikaan.

Toimen täytössä noudatamme kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Toimi täytetään 1.8.2023 alkaen määräaikaisesti 29.2.2024 saakka.

Toimen täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta.Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sähköisen hakemuksen tekeminen ei ole mahdollista, toimitetaan hakemus postitse: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 9.6.2023, sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen TVT-suunnittelija Päivi Pihlaja, p. 040 672 2666
Varhaiskasvatuksen palvelualuepäällikkö Tarja Kuoksa, p. 040-578 3408

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Varhaiskasvatus

Rovaniemen kaupungin varhaiskasvatuspalvelut

Rovaniemen kaupungin varhaiskasvatuksessa työskentelee laaja joukko työhönsä sitoutuneita ja varhaiskasvatuksen kehittämistyöstä innostuneita ammattilaisia. Tarvitsemme tähän joukkoomme lisää vahvistuksia. Meillä on avoinna varhaiskasvatuksen TVT-suunnittelijan määräaikainen toimi. Varhaiskasvatuksemme yhteinen visio: Yhdessä toimien, hyvää lapsuutta edistäen, antaa meille yhdessä varhaiskasvatuslain -ja suunnitelman perusteiden kanssa suuntaviivat pedagogisesti vahvaan varhaiskasvatukseen. Juuri nyt panostamme osallisuutta edistävien työtapojen sekä arviointimenetelmien kehittämiseen. Haemme sensitiivisiä, kehitysmyönteisiä osaajia joilla on halua kehittää yhteistä toimintakulttuuriamme. Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa. Varhaiskasvatuksen työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja haasteellisia. Tule mukaan kehittämään varhaiskasvatusta Rovaniemelle, Sinua ja osaamistasi tarvitaan.


Osoite: Kairatie 75 D, 96190 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat