Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen vastaavan opettajan virka - Nurmeksen kaupunki

Haemme joukkomme varhaiskasvatuksen vastaavaa opettajaa vakituiseen virkasuhteeseen 1.8.2022 alkaen. Sijoituspaikkana ovat Pikku-Kaarlen vuorohoitopäiväkoti ja varhaiskasvatuksen hallinto.

Tehtävään kuuluu työskentely lapsiryhmässä 60 % työajasta, työvuorojen suunnittelu ja toteumien kirjaaminen, varallaolo omalla vuorolla (n. joka seitsemäs viikko) ja esimiestehtävät. Tehtävään kuuluu myös perhepäivähoidonohjaajan työparina työskentely ja sijaistaminen.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys.

Hakijalle luetaan eduksi hyvät vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus, organisointikyky ja kiinnostus varhaiskasvatuksen hallinnollisiin tehtäviin.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus on OVTES:n mukainen (liite varhaiskasvatuksen palkkaus). Virkasuhteeseen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaamisesta.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen aluejohtaja Sanna Valjus, puh. 040 104 5319, sanna.valjus@edu.nurmes.fi
Varhaiskasvatuksen aluejohtaja Tarja Lipponen, puh 040 104 5318, tarja.lipponen@nurmes.fi
Perhepäivähoidonohjaaja Laura Pekkala, puh. 040 104 5351, laura.pekkala@edu.nurmes.fi

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Kaarlonkatu 10, 75500 Nurmes

Sinulle suositellut työpaikat