Varhaiskasvatuksen vastaavan tehtävä - Liperin kunta

Varhaiskasvatuksen vastaavan tehtävä - Liperin kunta

Liperin kunnassa julistetaan haettavaksi määräaikainen (1.8.2019 -29.5.2020) varhaiskasvatuksen vastaavan tehtävä. Tehtävä jatkuu mahdollisesti toistaiseksi voimassa olevana määräaikaisuuden päätyttyä. Hyvinvointipalveluissa on meneillään koko organisaation uudelleen rakentaminen, järjestelyistä johtuen tehtävä on ensin määräaikainen. Varhaiskasvatuksen vastaava toimii pedagogisena johtajana ja henkilöstön esimiehenä päiväkodeissa.

Tehtävän painopistealueena on varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen toiminnan pedagoginen johtaminen ja toiminnan arviointi yksiköissä yhdessä henkilökunnan, lasten ja vanhempien kanssa. Varhaiskasvatuksen vastaavat toimivat tiimissä, yhdessä kehittäen ja organisoiden laadukkaita varhaiskasvatuspalvelua. Odotamme sinulta innokasta kehittämisotetta, taitoa ideoida ja hakea uusia ratkaisuja ja syvää halua parantaa lasten ja perheiden hyvinvointia ja asemaa kunnassa. Varhaiskasvatus on saanut Green Care sertifikaatin, toteutamme toiminnassamme kestävän kehityksen ja luonto hoivan ja voiman arvoja.
Tavoitteenamme on huomata kaikissa hyvä päivittäin ja rakentaa organisaatio vahvuuksien kautta.

Varhaiskasvatuksen vastaavan tehtävän kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettaja) tai sosionomi AMK. Tehtävä edellyttää hyvää varhaiskasvatuksen tuntemusta ja kokemusta varhaiskasvatuksen johtamisesta, esimiestaitoja sekä kehittävää työotetta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saannista.

Tehtävässä on 4 kk koeaika. Työ alkaa 1.8.2019.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Hyvinvointivastaava - varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
p. 0407660940

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!

Tutustu työnantajaan