Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen vuorohoidon lastenhoitaja - Raahen kaupunki

Raahe on Pohjois-Pohjanmaan toiseksi suurin kaupunki. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää ja yrittää.

Lybeckerinpuiston päiväkoti on 8 ryhmän kokonaisuus, joka toimii kahdessa rakennuksessa. Uhtuanpuiston lastentalossa toimii kaksi päiväryhmää ja Lybeckerinpuistossa 6 ryhmää, joista yksi on ympärivuorokautista varhaiskasvatusta tarjoava ryhmä. Lybeckerinpuiston päiväkoti on Raahen kaupungin alueen ainoa vuoropäiväkoti. Henkilöstöä on n. 35 ja lapsia tällä hetkellä 135.

Lybeckerinpuiston päiväkodissa toimii kaudella 2023-2024 kolme esiopetusryhmää, joista yksi on ulkoilmaesikouluryhmä.

Haemme kahta varhaiskasvatuksen vuorohoidon lastenhoitajaa, joilla on hyvät yhteistyötaidot ja positiivinen asennet varhaiskasvatuksen ja oman työnsä kehittämiseen. Odotamme, että olet motivoitunut, tunnet varhaiskasvatussuunnitelman perusteet ja toimit niiden mukaan työssäsi yhdessä tiimin kanssa. Arvostamme sitä, että tunnustat ja tiedostat leikin merkityksen pedagogisen toiminnan suunnittelun ja toteuttamisen pohjana.

Hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista pätevyyden osoittavat todistukset sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti kuntarekry.fi :n kautta.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Päivi Määttä, puh 044 439 3725, paivi.maarit.maatta@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Varhaiskasvatus

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 5 D, Brain Center, 1. krs., 92101 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat