Skip to main content
test
Varhaiskasvatusalan lyhytaikaisia sijaisuuksia - Kannuksen kaupunki

Kannuksen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on jatkuva rekrytointi lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme sijaisia varhaiskasvatuksen opettajien, varhaiskasvatuksen lastenhoitajien, perhepäivähoitajien ja henkilökohtaisten avustajien sijaisuuksiin kaupungin eri yksiköissä.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta saat tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Otamme sinuun yhteyttä haastattelua varten. Haastattelussa esitetään alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja jäljennökset näistä todistuksista jätetään haastattelijalle. Todistukset voi vaihtoehtoisesti liittää sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.. Opiskelijoiden hakemukset otetaan myös huomioon.

Sijaisena toimivien tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja Kannuksen kaupungin varhaiskasvatuspalveluista löydät osoitteesta www.kannus.fi.

Lisätietoja

Kannuksen kaupunki, Sivistyspalveluiden osasto, Päivähoito- ja varhaiskasvatuspalvelut

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajanpalvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.

Sinulle suositellut työpaikat