test
Varhaiskasvatusjohtaja - Muuramen kunta

Oletko varhaiskasvatuksen vankka ammattilainen? Sykkiikö sydän varhaiskasvatuksen kehittämiselle ja pedagogiikalle? Oletko esihenkilötyön konkari? Jos vastauksesi edeltäviin kysymyksiin on kyllä, meillä Muuramessa on tehtävä kenties juuri Sinulle!

Haemme nyt varhaiskasvatuspalveluihimme VARHAISKASVATUSJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Muuramen kunta on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, jonka yksi strateginen painopiste on lapsiperheiden hyvinvointi. Tämä näkyy myös merkittävinä investointeina päiväkoti- ja kouluverkkoon. Meillä on 7 kunnallista ja 3 yksityistä päiväkotia (yhdessä ilta- ja vuorohoito), esiopetusryhmät kyläkouluilla, 1 ryhmäperhepäiväkoti sekä perhepäivähoitoa.

Varhaiskasvatusjohtajana vastaat varhaiskasvatuspalveluiden johtamisesta, palveluiden järjestämisen suunnittelusta sekä taloudesta. Tehtäviisi kuuluu myös varhaiskasvatuspalveluiden toiminnallinen ja pedagoginen kehittäminen. Olet varhaiskasvatuspalveluiden asiantuntija ja tarvittaessa toimit myös lautakunnan valmistelijana oman vastuualueesi asioiden osalta. Toimit esihenkilönä päiväkodin johtajille. Kuulut opetuksen ja kasvatuksen palvelualueen johtoryhmään. Esihenkilönäsi toimii hyvinvoinnin ja palveluiden toimialan palvelujohtaja.

Mitä odotamme Sinulta?
Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja varhaiskasvatuslain mukainen päiväkodin johtajan kelpoisuus. Edellytämme riittävää kokemusta varhaiskasvatustyöstä ja johtamisesta / esihenkilötehtävistä. Lisäksi edellytämme varhaiskasvatuspalveluiden järjestämisen monipuolista tuntemusta. Sinulla on myös vankka pedagoginen osaaminen sekä alan lainsäädännön tuntemus. Odotamme Sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittävää työotetta sekä innovatiivisuutta. Tietotekniset taitosi ovat hyvät.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Virka alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen virassa aloittamista. Lisäksi valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Virka on julistettu uudelleen haettavaksi. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelujohtaja Simo Oksanen puh. 040 552 1263 tai voit jättää soittopyynnön sähköpostitse simo.oksanen@muurame.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat