Varhaiskasvatusjohtaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupunki hakee Kasvatus-ja opetuspalvelualueelle varhaiskasvatusjohtajaa vakinaiseen virkaan 1.12.2021 alkaen.

Kyseisen viran hakuaikaa on jatkettu. Ensimmäisessä haussa (7.9.-1.10.2021) toimitetut hakemukset otetaan huomioon automaattisesti.

Me tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden varhaiskasvatuksen näköalapaikalla, jossa varhaiskasvatuksen johtajana tukenasi on osaava ja kehittämismyönteinen työyhteisö.

Varhaiskasvatuksen toimialaan kuuluvat varhaiskasvatuksen hallinto, esiopetus, päiväkoti- ja perhepäivähoitopalvelut, avoin varhaiskasvatus ja varhaiserityiskasvatus sekä avustukset kotitalouksille ja yksityisen varhaiskasvatuksen ohjaus, neuvonta ja valvonta.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme varhaiskasvatuksen johtamiskokemusta ja - koulutusta.

Lisäksi varhaiskasvatusjohtajalta edellytetään kehittämismyönteistä ja vuorovaikutteista johtamisotetta, käytännön kokemusta henkilöstön ja palveluprosessien johtamisesta sekä varhaiskasvatuksen palvelujärjestelmän, lainsäädännön ja pedagogiikan osaamista. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan, hakija voi esittää oman palkkatoiveensa.

Virkaan haetaan sähköisellä hakemuksella 19.10.2021 klo 15:00 mennessä. Kyseisen viran hakuaikaa on jatkettu. Ensimmäisessä haussa (7.9.-1.10.2021) toimitetut hakemukset otetaan huomioon automaattisesti.

Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Osana rekrytointiprosessia haastateltaville saatetaan tehdä henkilöarviointi. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksytty lausunto työhön sopivuudesta Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

opetusjohtaja Jukka Keituri, p. 040 631 4870, jukka.keituri@pieksamaki.fi

Lisätietoja

Kasvatus- ja opetuspalvelut, varhaiskasvatus

Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa. Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille. Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää. Paikkakunnalle muuttaville on runsaasti tarjolla sekä vuokra- että omistusasuntoja.


Osoite: Kauppakatu 1, 76100 Pieksämäki

Sinulle suositellut työpaikat