Skip to main content
test
Varhaiskasvatuspäällikkö - Euran kunta

Euran kunnan sivistyspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuspäällikön virka 1.10.2022 alkaen.

Varhaiskasvatuspäällikkö vastaa Euran kunnan varhaiskasvatuspalveluista ja niiden kehittämisestä. Varhaiskasvatuspalveluiden piirissä työskentelee noin 90 ammattilaista ja toukokuussa 2022 oli kirjoilla 509 lasta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä niiden lisäksi riittävä johtamistaito. Lisäksi edellytetään kokemusta hallinnosta ja johtamisesta. Viran menestyksellinen hoitaminen vaatii innovatiivisuutta ja kehittymiskykyä Euran kunnan strategioiden mukaisesti.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä terveydentilaa koskeva todistus. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Todistusjäljennöksiä ei ole tarpeen liittää hakemukseen.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

10.-29.6.2022 varhaiskasvatuspäällikkö Pauliina Henriksson (044 422 4460 tai pauliina.henriksson@eura.fi) ja
1.-5.8.2022 sivistysjohtaja Teija Vuohijoki (044 422 4450 tai teija.vuohijoki@eura.fi)

Lisätietoja

Euran kunta, Sivistyspalvelut

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Satakunnankatu 12, 27510 Eura
Euran kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat