Varhaiskasvatuspäällikön (3800) virka 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuspäällikkö vastaa varhaiskasvatuspalvelujen järjestämisestä, toiminnallisesta kehittämisestä ja taloudesta. Tehtäväalueeseen kuuluvat varhaiskasvatuspalvelujen hallinto ja kehittäminen, päiväkoti- ja perhepäivähoitopalvelut, varhaiserityiskasvatus ja muut mahdolliset varhaiskasvatuksen toiminnot.

Tehtävässä edellytetään kehittämismyönteistä johtamisotetta, kokemusta henkilöstön ja varhaiskasvatuksen palvelujen johtamisesta sekä varhaiskasvatuksen palvelujärjestelmän, lainsäädännön ja pedagogiikan osaamista. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin lasten, huoltajien kuin työyhteisöjen kanssa.

Kelpoisuusehdot ovat varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74-75 §:ien siirtymäsäännökset.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja cv. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy: 16.5.2021 klo 23.59. Haastattelut järjestetään 25.5.2021.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 pv kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Viran täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt varhaiskasvatuspäällikkö Jenna Gröhn 050 533 6707, jenna.grohn@edu.juuka.fi
sivistysjohtaja-rehtori Joona Leinonen 040 104 2461, joona.leinonen@juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on noin n. 4 600 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta.

Varhaiskasvatuksen palvelualueeseen kuuluu kirkonkylällä päiväkoti Pikku-Elli, vuorohoitopäiväkoti Puuhelmi sekä kirkonkylän ryhmis. Lisäksi Juuassa on tarjolla kodinomaista perhepäivähoitoa sekä Ahmovaarassa toimiva ryhmis.

Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi


Osoite: Rakkaudenkuja, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat