test
Varhaiskasvatuspäällikön virka - Säkylän kunta

VARHAISKASVATUSPÄÄLLIKÖN VIRKA

Säkylän kunnassa on haettavana varhaiskasvatuspäällikön virka toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Tehtävä täytetään 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuspäällikön tehtäviin kuuluu varhaiskasvatuspalveluiden johtaminen ja hallinto, palveluiden järjestämisen suunnittelu ja varhaiskasvatuspalveluiden toiminnallinen ja pedagoginen kehittäminen sekä talouden seuranta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, varhaiskasvatuksen palvelujärjestelmän ja pedagogiikan tuntemusta sekä johtamiskoulutusta ja -taitoa. Toivomme myös vankkaa pedagogista osaamista sekä alan lainsäädännön tuntemusta. Odotamme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittävää työotetta, innovatiivisuutta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja varhaiskasvatuslain (13.7.2018/540, § 31) mukainen päiväkodin johtajan kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES/OVTES osio G mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen virassa aloittamista. Lisäksi valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn www.kuntarekry.fi kautta, työavain 407301, 31.1.2022 klo 12.00 mennessä. Voit myös toimittaa hakemuksen osoitteella kirjaamo@sakyla.fi.

Lisätietoja

http://www.sakyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa sivistysjohtaja Päivi Österman, p. 044 5170 008, paivi.osterman@sakyla.fi.

Lisätietoja

Säkylän kunta

Säkylä on n. 7.000 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.


Osoite: Rantatie 268, 27800 Säkylä

Sinulle suositellut työpaikat