Skip to main content
test

Kangasalan kaupungin varhaiskasvatuksessa on avoin varhaiskasvatusyksikön apulaisjohtajan tehtävä 1.8.2023 lukien ja tehtävä sijoittuu Harjunsalon päiväkotiin. Kangasalla on varhaiskasvatuksessa johtajuuden kehittämishanke, jonka pohjalta otetaan käyttöön 1.8.2023 alkaen uudenlainen johtajuuden toimintamalli, jossa yhtenä tavoitteena on yhteisjohtajuuden kehittäminen jaetun johtajuuden mukaisesti. Etsimme yksikön johtajien ja apulaisjohtajiemme joukkoon osaavaa, motivoitunutta varhaiskasvatuksen ammattilaista, joka työskentelee puolet työajasta lapsiryhmässä varhaiskasvatuksen opettajana ja puolet hallinnollisissa apulaisjohtajan tehtävissä.

Olet mukana varhaiskasvatusyksikön johtajan kumppanina pedagogiikan kehittämisessä ja toteuttamisessa sekä myös omalta osaltasi vastaat johtajan rinnalla lähiesihenkilötyöstä, taloudesta ja asiakaspalvelusta. Tehtävässä saat kehittää vuorohoitoa yhteistyössä osaavien ammattilaisten kanssa, koska Harjunsalo on vuorohoitoa tarjoava yksikkö. Päiväkodissa on yhteensä kuusi lapsiryhmää, joista kaksi on vuorohoitoryhmiä. Harjunsalo sijaitsee Kangasalla nauhataajamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kelpoisuusehdot ovat Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (LTO), sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) tai aikaisempi vastaava opistoasteinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Arvostamme kokemusta johtamistyöstä ja -osaamisesta. Edellytämme hyviä tiimityötaitoja ja paineensietokykyä. Teet työtä sitoutuneesti osallistavalla ja joustavalla työotteella. Osaat organisoida ja tehdä päätöksiä. Sinulla on hyvät digitaidot ja taitoa toimia muuttuvissa tilanteissa.

Lisäksi edellytämme Suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ja tutkintotodistus. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2930 €.

Hakemukset toimitetaan 31.5.2023 klo 15 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi.

Haastattelut ovat keskiviikkona 7.6. aamupäivällä, Kunnantie 1, Kangasala.
Haastatteluihin kutsut lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Kaskelma 050 5975717 ja ma 29.5. klo 13-15 varhaiskasvatuksen aluejohtaja Taina Savolainen 050 5810433.

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus- ja esiopetuspalvelut

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.


Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat