test
Varhaiskasvatusyksikön esimies - Parikkalan kunta

Parikkalan varhaiskasvatusta toteutetaan kolmessa päiväkodissa Parikkalan keskustassa ja Saarella.
Varhaiskasvatuksen esimiehen työtehtävät sisältävät päiväkotien lähijohtajuuden ja pedagogisen johtamisen sekä varhaiskasvatuspäällikön sijaistamisen.

Tehtävään valittavalta odotamme laajaa kokemusta varhaiskasvatuksen pedagogiikan ja henkilöstön johtamisesta.Arvostamme vuorohoidon vahvaa kokemusta sekä kehittävää otetta työhön ja hyviä yhteistyötaitoja.Tarjoamme tehtävässä vahvan tuen
varhaiskasvatustiimissä ,johon sinun lisäksesi kuuluvat varhaiskasvatuspäällikkö, toimistotyöntekijä sekä sivistysjohtaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen varhaiskasvatusopettajan (26§) tai varhaiskasvatuksen sosionomin (27§) kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan ennen palvelussuhteen alkamista ja rikosrekisterilain 6 § 2 monentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Heli Räsänen p.044 781 1239/heli.rasanen@parikkala.fi

Lisätietoja

Parikkalan kunta

Parikkala - Parasta yhdessä

Parikkalan kunnan vetovoima perustuu monipuoliseen yritystoimintaan ja kattavaan palvelutarjontaan, jossa kuntalainen on asuinpaikastaan riippumatta keskiössä. Kunnan vahvuuksia on sen luonto, talous ja turvallisuus.


Osoite: Pietarinkuja 1, 59100 Parikkala
Parikkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat