Skip to main content
test
Varhaiskasvatusyksikön johtaja - Kangasalan kaupunki

Tule osaavaan varhaiskasvatusyksikön johtajien joukkoon Kangasalan kaupungille tekemään merkityksellistä työtä varhaiskasvatuksessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden Vatialan varhaiskasvatusyksikön johtajan vakinaisessa virassa kehittää ja vaikuttaa Kangasalan varhaiskasvatukseen. Virka täytetään 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja vastaa varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä Kangasalan varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti sekä myös oman yksikkönsä lähiesihenkilötyöstä, taloudesta ja asiakaspalvelusta. Vatialan päiväkodissa on 9 lapsiryhmää ja se sijaitsee Vatialan koulun ja esiopetuksen naapurustossa.

Arvostamme hyvää johtamistaitoa ja valmiutta kehittää toimintaa sekä itsenäisesti että tiimityössä. Sinulla on asiakastyön, henkilöstön, pedagogiikan, talouden ja turvallisuuden johtamisen taitoja. Teet työtä sitoutuneesti osallistavalla ja joustavalla työotteella. Osaat organisoida ja tehdä päätöksiä. Sinulla on hyvät digitaidot, paineensietokykyä ja taitoa toimia muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle energisen ja osaavan työyhteisön, vahvaa kollegiaalista tukea, mahdollisuuden kehittyä työssä ja vaikuttaa varhaiskasvatuksen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena päiväkodin toiminnasta vastaavan johtajan tehtävään on kelpoisuus 26 tai 27 §:ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin tehtävään ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito (Varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 31) tai lain 75§:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus.

Virkaan valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset toimitetaan 27.5.2022 klo 15 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi

Haastattelut tiistaina 7.6.2022, Kunnantie 1, Kangasala

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.5.2022 lukien varhaiskasvatuksen johtaja Marjo Vesa, 044 4813200

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.


Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat