Skip to main content
test
Varhaiskasvatusyksikön johtaja - Ikaalisten kaupunki

IKAALISTEN KAUPUNGIN VARHAISKASVATUS

hakee varhaiskasvatusyksikön johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja vastaa kahden päiväkodin ja perhepäivähoidon kokonaisuudesta. Tehtäviin kuuluvat päiväkotien ja perhepäivähoidon pedagoginen, toiminnallinen ja hallinnollinen johtaminen, esihenkilötehtävät sekä varhaiskasvatuksen kehittäminen ja arviointi. Johtaja vastaa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteutumisesta ja asiakastyytyväisyydestä.

Varhaiskasvatusyksikön johtajalla on vankka varhaiskasvatuksen tuntemus ja kokemusta esihenkilötyöstä, henkilö on positiivinen, kannustava ja joustava tiimityöntekijä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja itsenäinen työote arjen muuttuvissa tilanteissa.
Työtä tehdään kehittämismyönteisellä ja innostuneella otteella. Arvostamme hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja sekä vahvaa digiosaamista.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa mahdollisuus tehdä työtä itsenäisesti ja kehittää varhaiskasvatuksen toimintaa innovatiivisessä organisaatiossa. Tarjoamme lisäksi hyvän perehdytyksen, johtamista tukevat rakenteet sekä tuemme työhyvinvointia eri keinoin esim. e-passilla. Tule luomaan kanssamme laadukkaita varhaiskasvatuspalveluita ikaalislaisille lapsille!

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 31 §:n mukaisesti varhaiskasvatuksen opettajan (26 §) tai varhaiskasvatuksen sosionomin (27 §) kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito.
Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (74 § ja 75 §) mukaiset hakijat.

Virkaan valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 504/2002 tarkoittama rikostaustaote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on 6kk.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen- ja kirjallinen suomenkielen taito.

Lisätietoja

http://www.ikaalinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Hanna Saine
hanna.saine@ikaalinen.fi, p. 044-7301 335

Lisätietoja

Ikaalisten kaupunki
Osoite: Vanha Tampereentie 9, 39500 Ikaalinen

Sinulle suositellut työpaikat