Skip to main content
test

Tervetuloa johtamaan Postipuun varhaiskasvatusyksikön johtamiskokonaisuutta, joka sijaitsee Leppävaarassa keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä!

Postipuun varhaiskasvatusyksikön johtamiskokonaisuuteen kuuluu tällä hetkellä Postipuun päiväkoti, jossa on kuusi lapsiryhmää: neljä lapsiryhmää 1-5 -vuotiaille lapsille sekä esiopetusryhmä ja erityisryhmä. Tiimeissä työskentelevän varhaiskasvatushenkilöstön lisäksi yksikössä työskentelee lapsen tuen lisäresurssihenkilöstöä. Postipuun päiväkodin henkilöstö on työhönsä motivoitunut ja yhteistyökykyinen ammattilaisyhteisö, jolle tärkeintä on laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen. Henkilöstö kertoo työstään näin:
"Vahvuuksina yksikössämme on huumorintajuisuus ja vahva pedagoginen osaaminen. Pidämme tärkeänä pienryhmätoimintaa ja leikin kehittämistä. Kehittämiskohteena yksikössä on ollut leikki- ja kaveritaitojen vahvistaminen sekä monipuolisen ja rikkaan oppimisympäristön rakentaminen. Haluamme luoda turvallisen ja lämpimän toimintaympäristön, jossa keskiössä on hyvinvoiva lapsi."

Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat oman johtamiskokonaisuutesi pedagogiikan, henkilöstön, asiakkuuksien ja talouden johtamisesta. Espoossa saat johtamistyöllesi koko organisaation avun ja tuen: työtäsi tukevat muun muassa aluepäällikkö, alueen asiantuntija, varhaiserityiskasvatuksen koordinaattori, palvelualueen toimistosihteeri ja kehittämisyksikön asiantuntijat. Postipuun varhaiskasvatusyksikön johtajana olet osa Leppävaaran laajennettua johtoryhmää sekä pohjois-Leppävaaran me-henkistä, osaavaa ja hauskaakin kollegiaalista johtotiimiä. Johtamistyötäsi tukee myös kokenut ja osaava varajohtaja.

Saat työhösi hyvän perehdytyksen. Tarjoamme sinulle hyvät koulutusmahdollisuudet sekä mentorointia johtajana toimimiseen. Pääset halutessasi mukaan mentorointiohjelmaan, jossa opit tuntemaan espoolaista varhaiskasvatusta, saat vahvempaa tuntemusta omasta osaamisestasi ja vahvuuksistasi sekä saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä asioista sekä tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen yksikköjohtajina aloitteleviin kollegoihin. Sinulla on käytössäsi kaupungin monipuoliset tukipalvelut, jotka auttavat sinua tavoitteellisessa ja valmentavassa johtamisessa.

Tervetuloa johtamaan Postipuun varhaiskasvatusyksikön johtamiskokonaisuutta, jossa työskentelee osaava ja innostunut henkilöstö!

Työpaikan nimi ja osoite: Postipuun päiväkoti, Postipuuntie 7, 02650 Espoo

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Tehtävä on vakinainen.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito ((Varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 31) tai lain 75§:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus).

Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.

Tehtävässä edellytetään:
- kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtamisesta (esim. varajohtajan toimenkuvassa)
- varhaiskasvatuksen lainsäädännön kokonaisuuden tuntemista
- asiakasmyönteistä ja kehittävää toimintatapaa
- organisointitaitoja
- kykyä toimia hyvässä vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä henkilöstön, asiakkaiden sekä alueen johdon kanssa

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme:
- halua kehittyä varhaiskasvatusyksikön johtajana ja sitoutua johtamistehtävään
- vahvaa pedagogiikan ja moninaisen toimintakulttuurin ymmärrystä
- arviointi- ja kehittämisymmärrystä

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/postipuun-paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-03-2775-22
  • 9.1.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3607,57 €/kk
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 21.11.2022 - 5.12.2022 15:45
  • KuntaPäiväkodin johtajatOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Salla Hovi, salla.hovi@espoo.fi. Soittoaika: 25.11.2022 klo 10.30-11.15 puh. 09-81683686.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!  


Osoite: Postipuuntie 7, 02650 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat