Varhaiskasvatusyksikön johtaja, sijaisuus, Niittykummun päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, sijaisuus, Niittykummun päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatusyksikön johtajan sijaista Niittykummun päiväkotiin Tapiolan palvelualueelle. Niittykummun varhaiskasvatusyksikön johtajan tehtäväkokonaisuuteen kuuluu Niittykummun ja Niittymaan päiväkodit. Niittykummun päiväkodissa järjestetään esiopetusta. Varhaiskasvatusyksikön johtaja vastaa pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa. Varhaiskasvatusyksikön johtaja on Tapiolan palvelualueen laajennetun johtoryhmän jäsen.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista ja kehittämismyönteistä työotetta, osaamista henkilöstön ja varhaiskasvatussisältöjen johtamisessa.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtamisesta, varhaiskasvatuksen sisällön ja palvelujen hyvää tuntemusta.

Varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Sanna Malmström 09 816 38340 etunimi.sukunimi@espoo.fi Varhaiskasvatuksen asiantuntija Suvi Leppälä 050 550 0296 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Niittykummun päiväkoti
Osoite: Kappelitie 2, 02200 Espoo

Tutustu työnantajaan