Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Suvelan päiväkoti ja Sokivuoren päiväkoti - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä:
Oletko kiinnostunut varhaiskasvatuksen johtamisesta? Haluatko päästä johtamaan varhaiskasvatusyksiköitä, joissa on hyvät perinteet sekä toimivat rakenteet? Suvelan ja Sokinvuoren päiväkodit etsivät osaavaa ja innostunutta johtajaa joukkoonsa. Yksiköissä on vahvaa kokemusta monimuotoisesta varhaiskasvatuksesta ja halua kehittää vasunmukaista pedagogiikkaa. Suvelan ja Sokinvuoren päiväkodit kuuluvat Suvelan pienalueeseen, jossa tehdään yhdessä hyvää kehittämistyötä pedagogiikan, inkluusion, monimuotoisuuden ja osallisuuden parissa. Jos siis olet kehittämismyönteinen ja ”vasu kainalossa” kulkeva varhaiskasvatuksen ammattilainen, sovit hyvin joukkoomme!
Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa. Et joudu kuitenkaan tekemään tätä kaikkea yksin vaan tarjoamme sinulle osaavat ja positiiviset kollegat, hyvän perehdytyksen, johtamista tukevat rakenteet ja palvelut sekä toimivan yhteistyön hallinnon kanssa.

Työpaikan nimi: Suvelan päiväkoti ja Sokivuoren päiväkoti

Työaika: 38h15min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.

Tehtävässä edellytetään:
• kiinnostusta varhaiskasvatuksen pedagogiikan kehittämiseen
• osaamista henkilöstön johtamiseen
• kehittämismyönteistä johtamisotetta
• hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Arvostamme:
• kokemusta ja näkemystä inklusiivisen varhaiskasvatuksen johtamisesta sekä arvostusta monimuotoisuutta kohtaan
• aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtamisesta

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen varhaiskasvatus
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • ESPOO-03-1840-20
  • 29.10.2020 - 2.9.2021
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3.162,08 €/kk
  • 15.9.2020 - 28.9.2020 15:45
  • VarhaiskasvatusOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Varhaiskasvatuksen Aluepäällikkö, Varpu Ojala 09 816 45930
Varhaiskasvatuksen Asiantuntija, Minna Kokora 040 5545583

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen varhaiskasvatus
Osoite: Kirstintie 18, 02760 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.