test
Vastaava eläintenhoitaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Haemme vastaavaa eläintenhoitajaa Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon Kokemäen toimipisteeseen 10.1.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vastaavana eläintenhoitajana vastaat koulutilan tuotantoeläinten ja pieneläinten hoidosta sekä opiskelijoiden oppimisen ohjaamisesta yhdessä eläintenhoitajien ja opetushenkilöstön kanssa. Tehtäviisi kuuluu eläintenhoitotöihin osallistuminen ja eläintenhoitajatiimin vetäminen yhteistyössä tilanhoitajan kanssa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistoasteen tutkintoa sekä alan hyvää käytännön tuntemusta, uuden navettateknologian hallintaa sekä koneiden ja laitteiden käyttötaitoa ja hyviä yhteistyö-, tiimi- ja organisointitaitoja. Eduksi katsotaan maatalousalan perustutkinto eläintenhoidon osaamisalalta ja työkokemus tiimin vetämisestä. Tehtävään valitulla henkilöllä on hyvä ohjauksellinen työote, taitoja toimia erilaisten oppijoiden kanssa ja kyky selviytyä digitaalisissa toimintaympäristöissä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä työkokemusta alalta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakuaika alkaa 19.11.2021 ja päättyy 9.12.2021 klo 16.00. Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

Lisätietoja

https://sasky.fi/sasky/avoimet-tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

tilanhoitaja Ilkka Boberg puh. 0503946819

Lisätietoja

SASKY koulutuskuntayhtymä, Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto, Kokemäen yksikkö

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 500.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäen yksikössä koulutetaan eläintenhoitajia, maaseutuyrittäjiä, puutarhureita, putkiasentajia ja floristeja. Huittisten yksikössä koulutetaan merkonomeja, IT-tukihenkilöitä ja ohjelmistokehittäjiä sekä annetaan liiketoiminnan ammattitutkinnon koulutusta myynnin ja markkinointiviestinnän sekä liiketoiminnan palveluiden osaamisaloilla. Oppilaitoksessa opiskelee noin 800 opiskelijaa. Henkilöstöä oppilaitoksessa on 55.


Osoite: Kauvatsantie 189, 32800 Kokemäki

Sinulle suositellut työpaikat