Vastaava hammaslääkäri - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana

VASTAAVAN HAMMASLÄÄKÄRIN vakinainen virkasuhde 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Terveyskeskus sijaitsee kunnan keskustassa. Terveyskeskuksen tiloissa toimivat suun terveydenhuollon lisäksi mm. lääkärin vastaanotto, neuvolat, kuntoutus ja mielenterveyspalvelut.

Terveyskeskuksella on 3,5 hammaslääkärin virkaa. Suun terveydenhuollon yksikössä toimii lisäksi 2 suuhygienistiä, 5 hammashoitajaa ja välinehuolto, jossa työskentelee 1 hammashoitaja. Terveyskeskusta on laajennettu ja hammashoidon tilat on rakennettu laajalti uudelleen vuonna 2006 ja uusimmat hoitohuoneet on otettu käyttöön v. 2013. Hoitokoneet on uusittu säännöllisen suunnitelman mukaisesti. Potilastietojärjestelmänä on käytössä Mediatri. Terveyskeskuksella käy säännöllisesti oikoja ja suukirurgi.

Alueellisesti hammaslääkäripäivystys tapahtuu arki-iltaisin varallaolopäivystyksenä ja viikonloppuisin ja arkipyhinä Oulun Dentopoliksessa. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus Tyrnävälle jakautuvien vuorojen osalta.

Työ on pääasiallisesti vaihtelevaa kliinistä työtä, jonka olennaisena vastuualueena on toimia suun terveydenhuollon yksikön ja välinehuollon esimiehenä ja vastata näiden toiminnan suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä.

Toivomme sinulta aktiivista ja innostunutta työotetta ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Arvostamme aiempaa kokemusta sekä kliinisen että esimiestyön osalta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 31.1.2020 klo 15 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta tai postitse osoitteeseen Sosiaali- ja terveysosasto, Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen tulee kirjata merkintä haettavasta virasta. Liitetiedostona tai liitteenä pyydetään lähettämään CV tai ansioluettelo. Tarkistamme haastattelun yhteydessä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.


Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Vesa-Matti Matinolli, johtava lääkäri p. 044 4971030 / vesa-matti.matinolli@tyrnava.fi

Tyrnävän kunta
Osoite: Kirkkotie 9, 91800 Tyrnävä

Laatumukuloita pelloilta ja pirteistä.

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!