Vastaava hammaslääkäri - Keiturin Sote Oy

Keiturin Sote Oy:n suun terveydenhuolto hakee vastaavaa hammaslääkäriä 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keiturin Sote Oy toimii Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan yhteistoiminta-alueella tuottaen lakisääteiset sosiaali- ja terveyspalvelut Virroilla ja Ruovedellä asuville ja tilapäisesti oleskeleville. Keiturin Sote on kokonaan Virtain kaupungin omistama osakeyhtiö.

Etsimme joukkoomme innostunutta, kehittämismyönteistä vastaavaa hammaslääkäriä. Kuuntelemme toiveitasi työajoista ja suunnittelemme yhdessä sinulle mielenkiintoisen sekä kehittävän työnkuvan. Arvostamme itsenäistä työotetta, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sidosryhmien kanssa. Vastaavan hammaslääkärin monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluu potilastyötä, hallinnollisia työtehtäviä ja hammaslääkärien esimiehenä toimiminen.

Suun terveydenhuollossa työskentelee viisi hammaslääkäriä, kaksi suuhygienistiä ja kymmenen hammashoitajaa. Yksiköissä käy säännöllisesti suukirurgiaa tekevä hammaslääkäri ja oikojahammaslääkäri. Hammashoitoloissa on uudet, remontoidut tilat sekä nykyaikainen välineistö.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Eduksi katsotaan kliininen ja hallinnollinen kokemus sekä koulutus. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan. Autamme myös asunnon etsinnässä. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Vastaava hammaslääkäri Minna Silmonen p. 044 715 2259 tai sp. minna.silmonen@keiturinsote.fi

Keiturin Sote Oy, Suun terveydenhuolto
Osoite: Sairaalantie 1, 34800 Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 420 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.