Vastaava hammaslääkäri - Hailuodon kunta

Haemme VASTAAVAA HAMMASLÄÄKÄRIÄ 56,73 % työajalle Hailuodon terveyskeskukseen. Kolme työpäivää viikossa ovat vapaasti valittavissa. Terveyskeskuksessa on työparina suuhygienisti.
Hailuoto on tuhannen asukkaan pieni saariyhteisö, jonka pienen terveyskeskuksen hammashoitolassa toimii yksi osa-aikainen hammaslääkäri ja yksi suuhygienisti. Hammaslääkäri vastaa kunnan suun terveydenhuollosta eli oman yksikkönsä talouden ja toiminnan kokonaisuudesta. Toimenkuva on laaja ja tehtävän hoitaminen vaatii itsenäistä päätöksentekotaitoa. Tämän hetken järjestelyillä kerran kuukaudessa vastaanotolla käy oikojahammaslääkäri.
Kelpoisuusvaatimus on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys.
Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä työyhteisötaitoja, asiakaspalveluasennetta, vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä.
Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Liitä hakemukseen CV. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai 2.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Raija Vainionpää, yhteydenotot puhelinnumeroon 044 4973 545 maanantaisin ja tiistaisin 22.6. saakka tai sähköpostilla raija.vainionpaa@hailuoto.fi, myöskin 22.6. saakka. Myöhemmät kyselyt perusturvajohtaja Pia Piispanen, 044 4973 520.

Lisätietoja

Hailuodon kunta, Perusturvapalvelut, Terveyspalvelut, Terveyskeskus

Hailuoto on


Osoite: Kaunakaupunginkatu 1, 90480 Hailuoto

Sinulle suositellut työpaikat