Tule vastaavaksi hammaslääkäriksi Keiturin Soteen!

Tule kehittämään kanssamme entistä parempaa suun terveydenhuoltoa!

Etsimme joukkoomme innostunutta, kehittämismyönteistä vastaavaa hammaslääkäriä. Arvostamme itsenäistä työotetta, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sidosryhmien kanssa.

Vastaavana hammaslääkärinä monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu hallinnollisia työtehtäviä ja hammaslääkärien esihenkilönä toimiminen sekä potilastyötä tarvittaessa.

Tule mukaan tiimiimme!

Suun terveydenhuollossa työskentelee viisi hammaslääkäriä, kaksi suuhygienistiä ja kymmenen hammashoitajaa. Yksiköissä käy säännöllisesti suukirurgiaa tekevä hammaslääkäri ja oikojahammaslääkäri. Hammashoitoloissa on uudet, remontoidut tilat sekä nykyaikainen välineistö. Vastaavan hammaslääkärin toimitilat ovat Virtain toimipisteessä.

Potilastietojärjestelmänä käytämme Lifecare-järjestelmää.

hae mukaan

Olisitko sinä hakemamme vastaava hammaslääkäri?

Kuuntelemme toiveitasi työajoista ja tehtävänkuvasta, ja suunnittelemme yhdessä sinulle mielenkiintoisen sekä kehittävän työnkuvan. Tarjoamme paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Eduksi katsotaan hallinnollinen ja kliininen kokemus. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Autamme myös asunnon etsinnässä.

hae nyt

Keiturin Sote työnantajana

Keiturin Sote toimii Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan muodostamalla yhteistoiminta-alueella. Tuotamme laadukkaat lakisääteiset sosiaali- ja terveyspalvelut Virroilla ja Ruovedellä asuville ja tilapäisesti oleskeleville.

Keiturin Sotessa työskentelee noin 450 sote-alan ammattilaista. Tule sinäkin töihin Keiturin Soteen kehittämään kanssamme Virrat-Ruovesi alueen sosiaali- ja terveyspalveluita!

tutustu meihin työnantajana