Vastaava hammaslääkäri: Nurmes (ID3977) - Siun sote

Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 31.1.2021 mennessä VASTAAVAN HAMMASLÄÄKÄRIN virka, Pohjoinen alue

Vastaavan hammaslääkärin virka sijoittuu Siun soten pohjoiselle alueelle (Nurmes, Valtimo, Juuka ja Lieksa). Nurmes on ensisijainen sijoituspaikka.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Tehtävänkuva on monipuolinen. Arvostamme hammaslääkärin laaja-alaista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tuemme myös mahdollisuutta erikoistumiskoulutukseen.

Palkkaus on kilpailukykyinen. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja lääkärisopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä. Eduksi katsotaan hallinnon kokemus ja koulutus. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Lisätietoja antavat johtava ylihammaslääkäri Virva Vänttinen p. 013 330 6013 virva.vanttinen@siunsote.fi ja Tarja Heinonen tarja.heinonen@siunsote.fi p. 013 3307181

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 8.1.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

johtava ylihammaslääkäri Virva Vänttinen p. 013 330 6013 virva.vanttinen@siunsote.fi ja Tarja Heinonen tarja.heinonen@siunsote.fi p. 013 3307181

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!