Vastaava hoitaja - Keuruun kaupunki

Vastaava hoitaja - Keuruun kaupunki

Vastaavan hoitaja virka tehostetussa asumisyksikössä ja hoivaosasto Tarhialassa

Vastaava hoitaja toimii 41 paikkaisen tehostettujen asumisyksiköiden ja 22 paikkaisen Hoivaosasto Tarhialan lähiesimiehenä. Vastaavan hoitajan avaintehtäviä ovat vastata näiden yksiköiden toiminnasta, kehittämisestä, henkilöstöhallinnosta ja yksiköiden asukkaiden ja asiakkaiden kokonaisvaltaisen hoidon toteuttamisesta. Työ on pääasiassa päivätyötä.

Viran kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja tai terveydenhoitajan tutkinto (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Ammatillinen lisäkoulutus sosiaali- ja terveysalan johtamiseen ja hallintoon katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen liitteineen tulee olla perillä viimeistään keskiviikkona 19.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Tuija Koivisto 040 513 5821
Sähköposti: etunimi.sukunimi@keuruu.fi.

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut
Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu

Keuruun kehittyvät vanhuspalvelut - hoitoa ja huolenpitoa ~ työtä ja toimeentuloa!
Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut. Joukkomme kaipaa nyt täydennystä.
Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan