test
Vastaava hoitaja Heralan Serviisi - Perusturvaliikelaitos Saarikka

Vastaavan hoitajan vakituinen toimi

Heralan Serviisi on tavallisen palveluasumisen yksikkö (asukkaita 38). Lisäksi päätalossa toimii pieni kuntoutussiipi, jossa toteutetaan ikäihmisten arkikuntoutusta. KuntoSiiven keskeisenä tavoitteena on vahvistaa ikäihmisen mahdollisuuksia asua omassa kodissa kotihoidon tai omaisten turvin.

Haemme joukkoomme vastaavaa hoitajaa (sairaanhoitajaa), vakituiseen tehtävään. Toivomme asiakaslähtöistä, asioihin tarttuvaa joukkuepelaajaa, jolla on positiivinen palveluasenne ja joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn.
Sairaanhoitajana olet päävastuussa oman tiimisi sairaanhoidollisista tehtävistä, kuten lääkehoidon kokonaisuudesta, yhteistyössä yksikkömme lääkärin kanssa. Osallistus myös kokonaisvaltaiseen hoitotyöhön, kuntouttavalla työotteella. Vastaava hoitaja sijaistaa palveluvastaavaa hänen poissaollessa. Työ on pääsäätöisesti aamuvuoroissa tehtävää työtä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö (amk), sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Muu alaan liittyvä koulutus katsotaan hyödyksi. Valittavalla tulee olla työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat sekä hygieniapassi. Lisäksi työssä edellytetään voimassa olevat tartuntatautilain 48 § mukaiset rokotukset, mutta tarvittaessa voit hoitaa ne meillä kuntoon työsuhteen alussa.

Saarikka tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan ja Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleitä, joilla voit huolehtia omasta hyvinvoinnistasi myös vapaa-ajalla. Saarikassa on käytössä neljän kuukauden koeaika.


Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Reija Ahonen, reija.ahonen@saarikka.fi, puh. 040 481 3361
Anu Kinnunen, anu.kinnunen@saarikka.fi, puh. 044 459 8332

Lisätietoja

Heralan Serviisi

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka.

Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Saarikka on savuton työpaikka


Osoite: Heralankuja 4, 43100 Saarijärvi

Sinulle suositellut työpaikat