Vastaava katurakennusinsinööri - Porvoon kaupunki

Kiinnostaisiko olla mukana luomassa uutta ja parantamassa vanhaa?

Porvoon kaupungin kuntatekniikka hakee vastaavaa katurakennusinsinööriä vakinaiseen työsuhteeseen 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme infrarakennusalan ammattilaista, jolla on kokemusta esimiestehtävistä, työmaiden vetäminen hyvin hyppysissään ja halu kehittää itseään ja vastuualuettaan. Tehtäväsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle infrarakentamiselle yhdessä katurakennuspäällikön kanssa. Ymmärrys kunta-alan toiminnasta on eduksi, sillä työnkuvaan kuuluu kunnallisteknisten rakennushankkeiden kilpailutukset.

Vastaava katurakennusinsinööri vastaa kuntatekniikan infran rakentamisesta ja toimii työmaiden vetäjien esimiehenä. Tehtäviin kuuluvat lisäksi katu- ja muiden yleisten alueiden rakentamishankkeiden rakennuttamis- ja valvontatyöt sekä kustannushallinta. Vastaava katurakennusinsinööri toimii tiiviissä yhteistyössä kuntatekniikan suunnittelun ja kunnossapidon sekä eri sidosryhmien ja toimialojen kanssa.

Tarjoamme haastavat tehtävät monipuolisessa työympäristössä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Työtovereiksesi saat meillä reippaan joukon alojensa ammattilaisia. Työpaikkamme ilmapiiri on avoin ja kannustava - tähän joukkoon on helppo asettua.

Kelpoisuusvaatimuksena on alempi korkeakoulututkinto infrarakentamisen alalta tai soveltuva ja pitkäaikainen työkokemus infrarakentamisesta ja esimiestehtävistä. Kokemus julkisten hankintojen kilpailutuksesta lasketaan eduksi.

Palkka on KVTES:n mukainen. Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Lähetä hakemuksesi 17.8.2020 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa kuntatekniikkapäällikkö Kari Hällström, puh. 040 576 0206, kari.hallstrom@porvoo.fi ja katurakennuspäällikkö Matias Pietilä, puh 040 660 4506, matias.pietila@porvoo.fi sekä elina.leppanen@porvoo.fi

Kuntatekniikan kunnossapito
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka