Vastaava kirjastovirkailija - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunginkirjasto on osa Keski-kirjastot -yhteisjärjestelmää, johon kuuluvat kaikki 23 Keski-Suomen kuntaa. Keski-kirjastoissa on käytössä Aurora-kirjastojärjestelmä.

Jyväskylän kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kirjastopalveluihin 2.3.2020 alkaen

VASTAAVAA KIRJASTOVIRKAILIJAA

Vastaava kirjastovirkailija työskentelee Lohikosken pienkirjastossa. Lohikosken pienkirjasto on yhden työntekijän toimipiste ja kirjasto sijaitsee samassa rakennuksessa Lohikosken koulun kanssa. Työ on vuorotyötä sisältäen ilta- ja lauantaivuoroja. Tehtävään sisältyy viikoittain vuoroja Vaajakosken aluekirjastossa.

Vastaava kirjastovirkailija vastaa Lohikosken pienkirjaston päivittäistoiminnoista. Työhön kuuluvat kirjastovirkailijan ammatilliset tehtävät: monipuolinen asiakasneuvonta ja tietopalvelu, lukemiskulttuurin ja monipuolisen lukutaidon edistäminen, kokoelmatyö ja aineistologistiikan hoito sekä tapahtumatuotantoon ja palveluviestintään osallistuminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tieto- ja kirjastopalvelujen ammatillinen tutkinto tai tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu 35 ov (60 op) tieto- ja kirjastopalvelujen opintoja.

Työ edellyttää hyviä työyhteisötaitoja, valmiutta yksintyöskentelyyn ja kykyä työskennellä joustavasti erilaisten asiakasryhmien kanssa.

Vastaavalta kirjastovirkailijalta odotetaan erityisesti halukkuutta työskennellä lastenkirjastotyön parissa ja kykyä toimia yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Arvostamme innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Eduksi ovat myös hyvät tieto- ja viestintätekniset taidot sekä kokemus yleisten kirjastojen e-aineistoista ja kirjastojärjestelmien käytöstä.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 2.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

kirjastonjohtaja Anni Salonen, puh 014 266 4143 ja palvelupäällikkö Hanna Martikainen, puh. 014 266 4094 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Kirjastopalvelut
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!