Skip to main content
test
Vastaava kokki - Kaarea Oy

Meille Kaareaan vastaavan kokin tehtävään?

Haemme kokkia Kaarean sairaalakeittiöön Uuteenkaupunkiin vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja reipasta kokkia. Päivittäisessä työssäsi valmistat ruokia sairaala-asiakkaiden lisäksi lapsille, nuorille, ikäihmisille sekä henkilöstölle. Olet innostunut oppimaan uutta, kehittämään itseäsi sekä työympäristöä ja ymmärrät ruuan valmistuksen vastuullisuuden. Tiimityöskentely on sinulle luontaista, etkä hätkähdä vauhdikasta työtä ja nopeastikin vaihtelevia tilanteita.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta ja koulutusta suurtalouskokin/ mahdollisesti esimiehen tehtävistä. Kokemus erityisruokavalioiden valmistuksesta katsotaan eduksi. Eduksesi katsomme hyvät ATK-taidot. Menestyminen työssä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat jaksamista ja rytmittävät päivää. Kokkimme ja ruokapalvelutyöntekijämme valmistavat päivittäin satoja aterioita. Mikä onkaan parempaa kuin antaa mahdollisuus pysähtyä nauttimaan yhteisestä ateriahetkestä?

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää tehtävästä puhelimitse, palveluesimies Sari Karanko p. 050 411 4248 (arkisin klo 9-15).

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Uusikaupunki, 23500 Uusikaupunki
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat