Skip to main content
test
Vastaava kokki (816024) - Kauniaisten kaupunki

Haemme nyt kaupungin keskuskeittiöön vastaavaa kokkia vastaamaan keskuskeittiön isosta ruokatuotannosta. Työtiimisi koostuu keskuskeittiön kokeista ja ruokapalvelutyöntekijöistä. Työskentelet ruokapalveluesimiehen alaisuudessa.

Vastaavana kokkina vastaat Kauniaisten kaupungin keskuskeittiön ruokatuotannosta (koulu-, päiväkoti- ja henkilökunta-ateriat). Tehtäviisi kuuluvat ruokatuotantotehtävien päivittäinen jakaminen, maukkaiden ruokien ajallaan valmistuminen, elintarvikkeiden tilaaminen, Jamix ruokatuotanto- ja varasto-ohjelmien käyttö, omavalvonnan toteutumisen valvonta sekä tarvittaessa ruokapalveluesimiehen sijaisena toimiminen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on joko restonomi (AMK), keittiömestari tai suurtalousesimieskoulutus ja/tai suurtalouskokin ammattitutkinto tai dieettikokin erikoisammattitutkinto sekä usean vuoden mittainen työkokemus ammattikeittiöissä. Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön. Eduksi luetaan ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä englannin kielen suullinen taito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa ammatillista osaamista vastuullisesta ruokatuotannosta. Odotamme sinulta näkemystä ruokatuotannon ja -palvelun kehittämisestä asiakaslähtöisesti. Toivomme myös, että olet valmis sitoutumaan uuteen tehtävääsi vastuuntuntoisesti sekä nautit työstäsi keittiössä ja ennen kaikkea haluat kehittyä kokkina.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalveluesimies Aprilia Ronko, puh. 040 613 9976

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Yleishallinto, Ruoka- ja puhdistuspalvelut

Kauniainen on pääkaupunkiseudulla sijaitseva viihtyisä kaksikielinen huvilakaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Kaupungin ruoka- ja puhdistuspalveluyksikkö tuottaa ruokapalveluja n. 2700 - 3000 annosta arkipäivisin mm. kaupungin kouluille ja päiväkodeille sekä hoitaa 25 rakennuksen siivouksen. Henkilökunta käsittää noin 50 henkilöä.


Osoite: Bembölentie 32, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat