Vastaava kuraattori - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin perusopetuksessa on haettavana vastaavan kuraattorin osa-aikainen tehtävä ajalle 1.8.2021 - 31.7.2022.

Tehtävä sijoittuu perusopetukseen, pääasiassa alakouluun. Työaika tehtävässä on 40 % KVTES:n liitteen 18 mukaisesta työajasta. Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä oppilashuollon moniammatillisten toimijoiden kanssa. Edellytämme perusopetuksen tuntemusta sekä työkokemusta lasten ja nuorten parista. Tehtävä jatkuu mahdollisesti myös lukuvuonna 2022-2023.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta kehittää oppilashuoltoa yhdessä muun oppilashuollon ja moniammatillisen henkilöstön kanssa. Hakijoita pyydetään liittämään hakemukseensa jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 16.5.2021 mennessä.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Keuruun yhteiskoulun yläkoulun rehtori Jukka Oikarinen, puh. 040 5135 822 tai jukka.oikarinen@keuruu.fi
Vastaava koulukuraattori Anneli Lievonen, puh. 040 0350 416 tai anneli.lievonen@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen.

Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.

Tervetuloa Keuruulle asumaan, ostoksille, liikkumaan ja harrastamaan, lomailemaan ja ennen kaikkea viihtymään!


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat