Vastaava kuraattori - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin oppilas- ja opiskeluhuolto on noin 50 hengen moniammatillinen työyhteisö, jossa työskentelee kuraattoreita ja vastaavia kuraattoreita, psykologeja sekä psykiatrisia sairaanhoitajia. Monipuolinen asiakaskuntamme ja monialainen yhteistyöverkostomme tuo arkeen vaihtelua ja uusia tuulia. Kollegiaalista tukea on helposti saatavilla, lisäksi saat esimieheltä täyden tuen työllesi sekä oman osaamisesi kehittämiselle työn ohessa.

Haemme joukkoomme

VASTAAVAA KURAATTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työskentelyalueena on Tikan koulu ja Korpilahden yhtenäiskoulu.

Vastaavan kuraattorin tehtävä on sosiaalityön asiantuntemusta vaativaa opiskeluhuoltolain mukaista yhteisöllistä ja yksilöllistä työskentelyä kouluympäristössä. Tehtävä sisältää myös kehittämisvastuuta ja valmiutta konsultoida sosiaalityön kysymyksissä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:ssä tarkoitettu ammattihenkilön pätevyys (sosiaalityöntekijä) sekä tehtävään riittävä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Arvostamme työkokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä, kokemusta monialaisesta työotteesta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä laaja-alaiseen yhteistyöhön verkostoissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Seppo Huhtiniemi, puh. 014 266 1803 tai seppo.huhtiniemi@jyvaskyla.fi

Oppilas- ja opiskeluhuolto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka