test

Vastaava kuraattori (opiskeluhuolto, Äänekoski)

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:45

Keski-Suomen hyvinvointialueelle haetaan vakituiseen työsuhteeseen opiskeluhuoltoon Äänekoskelle

VASTAAVAA KURAATTORIA

esi- ja perusopetukseen.

Vastaavana kuraattorina tehtävänäsi on oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukainen yhteisöllinen ja yksilöllinen opiskeluhuoltotyö. Lisäksi tehtäviisi kuuluu rakenteellinen sosiaalityö ja erilaisia kehittämistehtäviä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Työssä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja kehittävää työskentelyotetta. Eduksi katsotaan voimassa olevan oppilas- ja opiskelijahuoltolain aikainen kokemus opiskeluhuoltotyöstä.

Meillä on käytössä työnohjaus, mentorointijärjestelmä, kollegiaalinen konsultointimahdollisuus ja oman alueen tiimin tuki. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä osittain myös etätyötä ja käytössä on liukuva työaika. Nyt on mahdollisuus päästä kehittämään edistyksellistä opiskeluhuoltotyötä hyvässä porukassa!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
-
Mira Ojalehto, palveluvastaava
p. 040 846 2907
mira.ojalehto@hyvaks.fi
-
Seppo Huhtiniemi, palvelupäällikkö
p. 050 563 2418
seppo.huhtiniemi@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan