Vastaava lääkäri - Hailuodon kunta

Hailuodon kunnan vajaan 1000 asukkaan terveysaseman, kotihoidon ja 15-paikkaisen palvelukodin perusterveydenhuollon terveyspalvelut hoidetaan kunnan oman hoitohenkilökunnan toimesta yksityisiltä palvelutuottajilta ostetuilla palveluilla täydennettynä. Kunnan velvollisuutena on hoitaa terveystoimen viranomaistehtävät. Terveyspalveluissa on käynnissä pilotti, jonka tavoitteena on luoda uudenlaisia toimintakäytänteitä yhteiskehittämisen avulla.

Hailuodon kunta hakee virkaan terveydenhuollon hallinnosta vastaavaa lääkäriä, jonka tehtävä on vastata terveydenhuoltolain (1326/2010) 57 § mukaisesta toiminnasta Hailuodon kunnan terveyspalveluissa. Vastaavan lääkärin on johdettava ja valvottava toimintayksikön terveyden- ja sairaanhoitoa. Virkaan valittavalta ei odoteta kliiniseen potilastyöhön osallistumista. Viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus.

Osa-aikainen virkasuhde täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työaika on alle 10 % kokonaistyöajasta. Palkkatoive ja mahdolliset muut toiveet tulee esittää hakemuksessa.

Sairaanhoitopiirin jäsenyyden perusteella Hailuodon kunnalla on päivystysvelvollisuus Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä. Päivystysvelvollisuus on noin 2 päivää vuodessa.

Hailuodon kunta on savuton työpaikka.

Koeaika on 6 kuukautta. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 15.10.2020 klo 15 mennessä.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

https://www.hailuoto.fi/

Tutustu työnantajaan

Hailuodon perusturvajohtaja Pia Piispanen, p. 044 4973 520 ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Sauli Pramila 040 537 2201

Hailuodon kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Kaunakaupungintie 1, 90480 Hailuoto

Hailuoto on maaseutumainen ja idyllinen Perämeren saaristokunta Pohjois-Pohjanmaalla. Se on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja kulttuurimaisemastaan. Marjaniemi ja sen maamerkkinä seisova majakka kutsuvat luokseen ympäri vuoden kulkijoita läheltä ja kaukaa. Perinteisen pienen kunnan keskus palveluineen luo viihtyisän elinympäristön kaikille, jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireelle ja maaseudun rauhalle. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Tervetuloa työskentelemään luokseen kutsuvaan loistokuntaan.