Skip to main content
test
Vastaava liikunnanohjaaja - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee liikuntapalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 23.8.2022 - 7.5.2023

VASTAAVAA LIIKUNNANOHJAAJAA (soveltava liikunta)

Tarjoamme sisällöltään monipuolisen työtehtävän kuntalaisten liikkumisen edistämisen ja liikunnanohjaamisen parissa. Liikuntapääkaupunki Jyväskylä tarjoaa kaikenikäisille kuntalaisille kattavat mahdollisuudet liikunnan ja urheilun harrastamiseen. Kaupungin liikuntapalvelujen yksi tärkeä tehtävä on järjestää terveyttä ja hyvinvointia edistäviä liikuntapalveluja kuntalaisille. Kokonaisuus käsittää muun muassa lähes 400 lasten ja nuorten, aikuisten ja iäkkäiden liikuntaryhmää vuosittain, asuinalueille kohdennettua toimintaa, liikuntaneuvontaa sekä muuta terveyden edistämisen palveluverkostoyhteistyötä. Vastaavan liikunnanohjaajan tehtävässä pääset osaksi liikuntapalvelujen 140 työntekijän vireää ja moniammatillista työyhteisöä.

Soveltavasta liikunnasta vastaavan liikunnanohjaajan työtehtävissä vastaat palveluiden organisoinnista, suunnittelusta ja kehittämisestä kuntalaisille, joiden on vamman, sairauden, toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan. Toimit myös osittain päivittäisen asiakastyön parissa liikunnanohjaus- ja liikuntaneuvontatehtävissä sekä organisoit soveltavan liikunnan tapahtumien suunnittelua ja toteutusta. Vastaavana liikunnanohjaajana toimit myös soveltavan liikunnan yhdyshenkilönä sekä vastuualueen viestintään ja palveluohjaukseen liittyvissä tehtävissä. Perehdytät myös yksikön työntekijät vastuualueen palveluihin ja varmistat toimivat päivittäiset rutiinit. Vastaat myös vastuualueen palvelujen tilastointitiedon keruusta ja koonnista.

Jyväskylä on mukana Liikuntatieteellisen Seuran kolmivuotisessa liikunnallisen elämäntavan kehittämishankkeessa "Erityisliikunnanohjaaja - Kohti soveltavan liikunnan kehityskumppanuutta". Työtehtävääsi kuuluu myös hankkeen koordinointitehtäviä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Tavoitteena on luoda edelleen uusia yhteistyöverkostoja ja vahvistaa soveltavan liikunnan asemaa eri sektoreilla. Hankkeeseen kuuluvat työtehtävät liittyvät tiiviisti vastuualueen palvelujen suunnittelu- ja kehittämistyöhön.

Tehtävän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto, kuten ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava, esim. liikunnanohjaaja tai fysioterapeutti AMK sekä uimaopettajan pätevyys. Pätevyydeksi hyväksytään Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH:n) uimaopettajan tutkinto tai sitä vastaava koulutus. Tehtävässä edellytetään työkokemusta, monipuolista tiedollista sekä taidollista osaamista soveltavasta liikunnasta sekä hyviä organisointi-, vuorovaikutus-, viestintä- ja verkostoyhteistyötaitoja. Työtehtävä edellyttää myös monipuolista liikunnanohjaus- ja liikuntaneuvontaosaamista sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuullisuutta sekä halun kehittää kunnan liikuntapalveluita. Eduksi katsotaan erityisuimaopettajapätevyys ja hanketyöosaaminen sekä kokemus organisointitehtävistä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 2 617,23 €. Työ voi sisältää ilta- ja satunnaisesti viikonlopputyötä.

Tehtävä alkaa 23.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi) rikosrekisteriotteen.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä - jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Kirsi Pelo-Arkko, p.040 354 0580 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Liikuntapalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat