Skip to main content
test
Vastaava mestari - Someron kaupunki

Someron kaupungin tekninen toimi hakee vakituiseen työsuhteeseen
VASTAAVAA MESTARIA


Ovatko kiinteistöasiat lähellä sydäntäsi? Osaatko rakennusalan uusimmat menetelmät ja trendit sekä eri sopimusehtojen eri kiemurat, mutta olet samalla myös innostunut kehittämään alaa niin kaupunkiorganisaation kuin kunnan ja kuntalaistenkin näkökulmasta? Jos vastasit kyllä, niin tämä paikka voisi olla sinun.

Ympäristömme rakentuu n. 120 kiinteistöstä ja n. 75.000 kerrosneliöstä.

Kiinteistökanta koostuu useista julkisista rakennuksista kuten kouluista, päiväkodeista, liikuntapalvelujen ja terveydenhuollon rakennuksista sekä asuinrakennuksista.

Vastaava mestari huolehtii kiinteistöjemme ylläpidosta ja avustaa talonrakennushankkeiden valmistelussa sekä niiden toteuttamisessa ja valvonnassa. Työhön sisältyy kohteesta riippuen mm. projektien suunnittelu, materiaali- ja urakoitsijahankinnat, tilaajavalvonta, työnjohto, sekä työturvallisuus. Työt toteutetaan joko ulkopuolisilla urakoitsijoilla tai omilla resursseilla. Toimit vastuullisena työnjohtajana tilakeskuksen rakennusmiehille.

Toimit jatkuvassa yhteistyössä oman organisaation, yhteistyökumppaneiden, kaupungin muiden toimialojen sekä kaupunkilaisten kanssa, joten sosiaalisten taitojen osaaminen on edellytys tehtävässä. Toimit tulosvastuullisesti huomioiden laadullisen, aikataulullisen ja kustannuksellisen valvonnan.

Lisäksi vastaavan mestarin tehtävänä on toimialueen toiminnan kehittämiseen osallistuminen.

Edellytämme oma-aloitteista, reipasta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä tietotekniset että suulliset ja kirjalliset taidot. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Tarjoamme haastavan työympäristön, mukavat työkaverit, sekä mahdollisuuden kouluttautua alan vaatimusten mukaisesti. Työvälineinämme ovat alalla yleisesti käytössä olevat välineet, ohjelmistot ja toimintatavat.

Tehtävään valittavalta edellytetään rakennusalan ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa vastaavaa opistoasteen koulutusta, sekä riittävää kokemusta kiinteistöjen kunnossapito- ja rakennuttamistehtävistä. Talotekniikan (LVISA) sekä kunnallistekniikan hyvä tuntemus ja osaaminen katsotaan eduksi tehtävän hoitamiseksi.

Eduksi katsotaan myös kunnallisen toimintaympäristön sekä hankintalainsäädännön tuntemus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sovelletaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3080,59 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tulee ammattialalisä (4%/3v tai 8%/5v) riippuen työkokemuksesta sekä henkilökohtainen palkan lisä koeajan jälkeen henkilökohtaiseen työn suoriutumiseen perustuen.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilakeskuksen päällikkö Markus Älli puh. 044 779 1241.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään to 6.10.2022 klo 13:00 mennessä.

Somerolla 14.9.2022
Tekninen lautakunta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

tilakeskuksen päällikkö Markus Älli puh. 044 779 1241

Lisätietoja

Someron kaupunki, Tekninen, Tilahallinto

Juttu tääl onnistuu! Someron kaupungilla töitä tekee työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva 600 hengen porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan. Vaikka teemmekin joitain asioita perinteisesti, emme ole kaavoihimme kangistuneita, vaan valmiita tekemään yllättäviäkin ratkaisuja hypätäksemme edelläkävijöiden junaan. Tärkein arvomme on yhteisöllisyys.


Osoite: Joensuuntei 20, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat