Skip to main content
test
Vastaava nuoriso-ohjaaja, määräaikainen - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin nuorisopalvelut hakee osaavaa ja innostunutta nuorisotyön ammattilaista vastaavan nuoriso-ohjaajan tehtävään 8.8.2022-31.7.2023 väliseksi ajaksi. Tehtävä vakinaistetaan myöhemmin.

Vastaavan nuoriso-ohjaajan tehtävään kuuluu vastuu Etelä-Nokian alueella toteutettavasta nuorisotyöstä. Työmuotoja ovat koulunuorisotyö ja nuorten ohjaus avoimessa nuorisotilatoiminnassa, sekä vapaa-ajantoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen nuorisotiloilla sekä eri toimintaympäristöissä, yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Tehtävään sisältyy digitaalisen nuorisotyön kehittäminen, suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä digitaalisesta nuorisotyöstä vastaavan nuorisokoordinaattorin kanssa. Odotamme sinulta laajaa ymmärrystä ja kiinnostusta digitaalisesta nuorisotyöstä. Ymmärrät mm. digitaalisuuteen liittyviä ilmiöitä, osaat hyödyntää laajasti digitaalisuuden tarjoamia mahdollisuuksia eri toimintamuodoissa sekä ymmärrät digitaalisen maailman merkityksen nuorten elämässä.

Työtehtäviin kuuluu erityisnuorisotyötä sekä moniammatillinen yhteistyö alueen avainhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Tehtävä edellyttää kasvatuksellista työotetta nuorten kohtaamiseen, hyviä ohjaustaitoja, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä. Tehtävässä tarvitaan hyviä tiimi- ja parityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme sinulta aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta sekä ratkaisukeskeistä ajattelutapaa. Edellytämme alalle soveltuvaa tutkintoa ja kokemusta nuorten parissa tehtävästä työstä.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työaika 38,25 h /vko. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Tehtävään valitun on toimitettava työnantajalle rikosrekisterilain 6 § 2 momentin tarkoittama rikosrekisteriote.

Hakemukseen liitetään selvitys hakijan kelpoisuudesta (CV).

Haku päättyy 6.6.2022 klo 12.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi/vapaa-aika/nuorten-nokia/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nuorisopalvelupäällikkö Hanna Savikko-Koskela p. 040 844 3902 sähköpostitse etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi tai
Digitaalisen nuorisotyön koordinaattori Sanni Ahola p. 044 486 1838 sähköpostitse etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Vapaa-aikapalvelut, Nuorisopalvelut

Nokia on kasvava, noin 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1800 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja esimerkiksi laajat työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuurisetelit. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Härkitie 6, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat