Vastaava nuoriso-ohjaaja - Nurmijärven kunta

Vastaava nuoriso-ohjaaja - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi- Positiivinen ilmiö
Haemme Nurmijärven nuorisopalveluihin
VASTAAVAA NUORISO-OHJAAJAA
vakituiseen työsuhteeseen Monikon nuorisotilaan Klaukkalaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Vastaavana nuoriso-ohjaajana tehtäviisi kuuluvat mm. nuorisotilatoiminnan sisällön koordinointi, suunnittelu ja kehittäminen sekä tilan toiminnasta vastaaminen, avoin nuorisotyö nuorisotilassa ja lisäksi monialainen- ja verkostoyhteistyö. Työ on osittain iltatyötä.
Klaukkala on Nurmijärven suurin taajama, jossa asuu lähes 18000 asukasta. Nuorisotila sijaitsee vuonna 2017 valmistuneessa Nurmijärven monitoimitalo Monikossa.
Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ja taitoa lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Tarjoamme monipuolista ja vastuullista työtä aktiivisessa ja nuorekkaassa työympäristössä.
Palkkaus perustuu kunnalliseen virka-/työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee toimittaa ennen työn vastaanottamista 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisopäällikkö Merja Winha-Järvinen p. 040 317 2060 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi.
Hakuaika päättyy 24.06.2019 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Olemme savuton työpaikka.

  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4328
  • 6.6.2019 - 24.6.2019 15:00
  • NurmijärviUusimaa

nuorisopäällikkö Merja Winha-Järvinen p. 040 317 2060 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.
Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.
Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.
Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.
Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan