test
Vastaava nuorisotyöntekijä (2003), sijaisuus - Juuan kunta

Tule Juukaan tekemään nuorisotyötä!

Juuan kunta hakee vastaavan nuorisotyöntekijän sijaista. Työsuhde alkaa heti sopivan sijaisen löydyttyä jatkuen 31.5.2022 saakka.

Työssä pääset tekemään ja näkemään kunnallisen nuorisotyön monipuolisen kentän. Työtehtäviin kuuluu suunnitella, toteuttaa ja kehittää nuorisotyötä ja ehkäisevää päihdetyötä, nuorisotilatyöskentely, nuorisovaltuustotoiminta, tapahtuma-, leiri- ja retkitoiminta, mukanaolo nuoria koskevissa asioissa sekä yhteistyö ja yhteydenpito eri hallintokuntien, paikallisten yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Työtä tehdään erilaisissa toimintaympäristöissä, mutta pääpaino on nuorisotilatyössä.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, kykyä toimia erilaisissa toimintaympäristöissä ja kohdata nuoria. Arvostamme hyviä ohjaustaitoja ja kehittävää työotetta. Työ sisältää iltatyötä ja satunnaisia viikonlopputöitä. Työ vaatii ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on nuorisotyöhön soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva 2 asteen tutkinto kuten yhteisöpedagogi (AMK) tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan / nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinto.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja cv. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.
Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon.

Hakuaika päättyy: 31.3.2022 klo 16.00. Hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 pv kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulunuorisotyöntekijä Aira Karttunen puh. 050 520 8455, aira.karttunen@juuka.fi,
kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Marja Kononen 040 104 2401, marja.kononen@juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on noin n. 4 600 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta.

Hyvinvointipalveluissa huolehditaan eri-ikäisten kuntalaisten varhaiskasvatuksesta, koulutuksesta, kirjasto- ja vapaa-aikapalveluista.

Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi


Osoite: Väyryläntie 1, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat