Vastaava nuorisotyöntekijä - Inkoon kunta

Vastaava nuorisotyöntekijä - Inkoon kunta

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Inkoon nuorisotoimi hakee

VASTAAVAA NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen elokuusta 2019 alkaen.

Nuorisopalvelut Inkoossa järjestää mielekästä toimintaa lapsille ja nuorille. Erilaiset palvelut kuten nuorisotyöpaja, säännölliset ryhmätoiminnat, tapahtumat ja retket tukevat nuorten aikuistumista ja ehkäisevät syrjäytymistä.

Vastaavan nuorisotyöntekijän tehtävänä on auttaa ja tukea nuoria elämän erilaisissa tilanteissa ja toimia nuorisopalveluiden tiimivastaavana. Työ painottuu etsivään nuorisotyöhön sekä nuorisotalolla tehtävään työhön, mutta sisältää myös monipuolista yhteistyötä eri viranomaisten mm. koulujen sekä yhdistysten kanssa. Merkittävä osa työtä on myös nuorisopalveluiden kehittäminen, monikulttuurinen työ sekä yksilöllinen asiakastyö. Vastaava nuorisotyöntekijä työskentelee pääasiassa nuorten vapaa-ajalla ja tehtävään kuuluu säännöllinen iltatyö. Työntekijän asiakkaat ovat noin 12-18-vuotiaita.

Etsimme vastuullista, innostunutta ja aloitteellista henkilöä joka haluaa olla mukana työskentelemässä nuorten parhaaksi. Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa tiimissä ja mahdollisuuden vaikuttaa nuorisopalveluiden tulevaisuuteen. Inkoon kunnan työntekijänä saat hyvän työympäristön lisäksi myös kattavat työterveyspalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntapassin.

Kelpoisuusvaatimuksina on soveltuva korkeakoulututkinto (sosionomi, yhteisöpedagogi) tai toisen asteen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Toimi edellyttää suomen ja ruotsin kielen taitoa ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Odotamme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Työssä onnistumisessa vaaditaan hyviä sosiaalisia valmiuksia ja itsenäistä työotetta. Alueella työskentelyyn tarvitaan myös oma auto.

Tehtäväkohtainen palkka noin 2300€ jonka lisäksi maksetaan mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät. Työsuhteessa noudatetaan 6kk:n koeaikaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen ote rikosrekisteristä.

Odotamme yhteydenottoasi, joten lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 14.7.2019 Kuntarekryn kautta!

Sivistystoimenjohtaja Merja Olkinuora, +358 50 048 8971, merja.olkinuora(at)inga.fi

Inkoon kunta
Osoite: Rantatie 2, 10210 Inkoo

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.

Tutustu työnantajaan