Haemme nyt joukkoomme vastaavaa nuotistonhoitajaa Tapiola Sinfoniettaan!

Vastaavan nuotistonhoitajan tehtäviin kuuluu orkesterin nuottimateriaalien hankinta ja valmistaminen esityskuntoon sekä nuottiarkiston ylläpito. Lisäksi nuotistonhoitaja osallistuu käsiohjelmien tekemiseen ja toimii OPAS-järjestelmän pääkäyttäjänä.

Haastattelut järjestetään Espoon kulttuurikeskuksessa ma 9.8.2021.

Työpaikan nimi: Tapiola Sinfonietta

Työaika: 36h15min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva alempi korkeakoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävänmukainen koulutus.

Tehtävässä edellytetään orkesterimusiikin ja -soitinten perusteellista tuntemusta sekä nuotinlukutaitoa ja hyvää englanninkielen taitoa.

Arvostamme OPAS-järjestelmän tuntemusta ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tapiola Sinfonietta on kansainvälisesti tunnettu kamariorkesteri, jossa on 43 vakituista muusikkoa. Orkesterin monipuolinen ohjelmisto ulottuu klassisesta musiikista taiteidenvälisiin yhteisproduktioihin. Toiminta Espoon kaupunginorkesterina tavoittaa ns. yleisötyön kautta kuulijoita myös neuvoloissa, kouluissa, sairaaloissa ja hoivakodeissa.
Vuonna 1987 perustettu orkesteri vastaa itse ohjelmasuunnittelustaan ja esiintyy usein ilman kapellimestaria. Tiivis yhteistyö taiteellisten partnereiden, residenssitaiteilijoiden sekä aikamme tunnetuimpien kapellimestareiden ja solistien kanssa huipentuu vuosittain noin 60 konserttiin. Suurin osa konserteista on Espoon kulttuurikeskuksessa. Lisäksi orkesteri vierailee säännöllisesti kotimaisilla festivaaleilla ja on tehnyt kiertueita Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa.
Sinfoniettan digitaalisten kanavien tallenteet tavoittavat kuulijoita maailmanlaajuisesti, ja yli 70 levytyksen joukossa on monia kansainvälisesti palkittuja levytyksiä.

Lisätietoja

https://www.tapiolasinfonietta.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa: intendentti Maati Rehor, ensisijaisesti sähköpostitse maati.rehor@espoo.fi ja puhelimitse 17.6., 21.-23.6. ja 26.-28.7. klo 10-12 puh. 040 639 4314.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Kulttuuri, Kaupunginorkesteri

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat