Vastaava ohjaaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Vastaava ohjaaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Tule töihin Oulunkaarelle Iin perhepalveluihin innokkaaseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön kehitysvammaisten asumispalveluiden vastaavaksi ohjaajaksi. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus 1.7.2019-31.8.2020. Tehtävä tulee nyt uudelleenhaettavaksi ja aiemmin tulleet hakijat otetaan huomioon.

Vastaavana ohjaajana toimit kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisyksikkö Kaarikodin, tilapäishoitoyksikkö Aseman asuntolan sekä tuetun asumisen tiimin lähiesimiehenä. Tukenasi sinulla on seudullinen asumispalveluiden esimiestiimi sekä seudullinen erityisryhmien asumispalveluvastaava.

Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti asumisyksiköiden toiminnasta. Keskeisimpinä työtehtävinäsi ovat henkilöstöhallinto, työvuorojen suunnittelu, asiakkaiden palvelusuunnitelmien tekoon ja verkostopalavereihin osallistuminen, laskutusten hoito, budjetin valmistelu ja seuranta yhdessä asumispalveluvastaavan kanssa, omaisyhteistyö sekä tiedotus, ohjaus ja neuvonta. Tarvittaessa osallistut myös arjen ohjaustyöhön.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus tai laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa). Aiempi työkokemus esimies- ja kehitysvammatyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme aitoa kiinnostusta vammaistyöhön, halua toiminnan kehittämiseen sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Työ on pääasiassa päivätyötä. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki-ammattihenkilörekisteriin. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa vs. seudullinen erityisryhmien asumispalveluvastaava Tanja Heikkilä, tanja.heikkila@oulunkaari.com, p. 0443334095

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren perhepalvelut, Kehitysvammaisten asumispalvelut
Osoite: Hakatie 2, 91100 Ii

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.
Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen.
Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.
Visiomme on #mielekäselämäkotona.
Seuraa meitä Facebookissa, Instassa ja Twitterissä!

Tutustu työnantajaan