Skip to main content
test
Vastaava ohjaaja kehitysvammaisten asumisyksikköön - Keuruun kaupunki

Vastaava ohjaaja kehitysvammaisten asumisyksikköön

Me Runokulmassa työskentelemme, jotta asukkaamme voivat elää itsenäistä elämää ja tehdä omia valintojaan turvallisessa asuinympäristössä. Tuemme asukkaidemme omia vahvuuksia ja kannustamme heitä toimimaan omien mieltymystensä ja voimavarojensa mukaisesti.

Runokulma on 15-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö Keuruulla, luonnonkauniissa ympäristössä aivan palvelujen tuntumassa. Runokulmassa asukkaat asuvat ryhmäkodissa tai omissa yksiöissään ja elävät kukin omalla tavallaan osallistuen erilaisiin töihin ja harrastuksiin.

Haluaisitko työskennellä asumisyksikössä, jossa työ on vaihtelevaa ja monipuolista ja jossa saat ammattitaitoiset ja innostavat työtoverit? Tule Runokulmaan töihin! Etsimme positiivista asennetta ja aktiivista työotetta omaavaa vastaavaa ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen/sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Runokulmassa työskentelee esimiehen alaisuudessa vastaava ohjaaja ja 10 ohjaajaa. Vastaavan ohjaajan tehtäviin kuuluu asukkaiden tukeminen ja auttaminen arjen toiminnoissa ja valinnoissa. Vastaava ohjaaja toimii myös esimiehen sijaisena tarvittaessa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, hygieniapassia, EA- ja LOVe -osaamista sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus perustuu SOTE -sopimukseen, 02SOS050.

Lisätietoa antaa mielellään:
Asumisyksikön esimies Piia Hokkanen puh. 040 671 9406
piia.hokkanen@keuruu.fi

Teethän hakemuksesi Kuntarekry.fi -osoitteessa 21.8.2022 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumisyksikön esimies Piia Hokkanen p. 040 671 9406 tai piia.hokkanen@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen.

Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.

Tervetuloa Keuruulle asumaan, ostoksille, liikkumaan ja harrastamaan, lomailemaan ja ennen kaikkea viihtymään!


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat