Vastaava ohjaaja, Kissanmaan perhetukikeskus, Tampere

Hakuaika päättyy  29.7.2024 23:59

Tule vastaavaksi ohjaajaksi Kissanmaan perhetukikeskukseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän osaavien ammattilaisten joukossa.

Kissanmaan perhetukikeskus tarjoaa laadukasta ja asiakaslähtöistä lastensuojelun lyhytaikaista laitospalvelua. Kissanmaan perhetukikeskuksessa toimii alle 12-vuotiaiden lasten päivystysosasto ja kolme yli 12-vuotiaiden nuorten päivystysosastoa. Osastoilla työskentelee moniammatillinen henkilöstö ja yhteistyötä tehdään tarvittaessa yli osasto rajojen. Isossa yksikössä pystymme tukemaan toisiamme ja jakamaan osaamistamme kaikkien työn turvaamiseksi. Etsimme osaavaan ja kehitysmyönteiseen esihenkilö työryhmäämme motivoitunutta ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen.

Vastaavana ohjaajana olet ensisijaisesti vastuussa osastosi laadukkaan hoidon ja kasvatuksen toteutumisesta ja arjen turvallisesta sujumisesta. Vastaavana ohjaajana tuet työryhmääsi työskentelyssään sekä vastaat toiminnan ja laadun kehittämisestä. Osallistut asiakasprosessien arviointityöhön sekä teet tiivistä verkostotyötä yhteistyötahojen kanssa. Toimit lähiesihenkilönä kahdeksalle sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja ammatillisesti haastavan tehtävän. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi toimii osaava, ammattitaitoinen ja moniammatillinen työryhmä, jonka lisäksi tarjoamme työnohjauksen sekä mahdollisuuden tarpeellisiin koulutuksiin. Pirkanmaan hyvinvointialue työantajana tarjoaa henkilöstölleen monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa ja Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa sekä kattavan työterveyshuollon.

Sinulta odotamme vahvan ammattitaidon lisäksi tehtävässä tarvittavia tärkeitä ominaisuuksia kuten kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa, paineensietokykyä, kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta ja luotettavuutta. Työotteesi on positiivinen ja ratkaisukeskeinen. Oman työn hallintataidot ja asioiden organisointi on sinulla luontaista. Olet tottunut toimimaan erilaisissa verkostoissa ja pidät tiimityöskentelystä. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä taito suunnitella toimintaa.

Olet kelpoinen vastaavan ohjaajan tehtävään, jos sinulla on vähintään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Eduksi katsomme kokemuksen esihenkilötyöstä, lastensuojelutyöstä, mielenterveys-, päihde- ja perhetyöstä sekä sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmästä.

Työ alkaa 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Työaikamuoto yleistyöaika. Vaadittavat todistukset terveydentilasta tulee esittää kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme Pirtessä. Lisäksi valitun tulee ennen tehtävän esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Sinulla on myös B-luokan ajokortti.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta. Kutsumme hakijat haastatteluun henkilökohtaisesti, joten odotathan yhteydenottoamme. Mietityttääkö hakemuksen jättäminen? Sovitaan teams-tapaaminen ja jutellaan lisää!

Yhteystiedot

Vastaava ohjaaja Leea Lakkala, p. 040 617 5493, leea.lakkala@pirha.fi

Vastaava ohjaaja Heli Aunoila, p. 040 800 4482 (26.7. asti), heli.aunoila@pirha.fi

Perhetukikeskuksen johtaja Minna Hackspik, p. 040 620 8625 (alkaen 29.7.2024), minna.hackspik@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan