Vastaava ohjaaja (Metsätähti, Hankasalmi), määräaikainen

Hakuaika päättyy  26.7.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Tervetuloa työyhteisömme jäseneksi Metsätähden palvelutaloon Hankasalmen asemalle. Olemme ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa tarjoava palveluasumisen yksikkö. Haemme nyt vahvistuksia tiimiimme ja meillä olisi tarjolla määräaikaista työtä

VASTAAVALLE OHJAAJALLE ajalle 2.9.2024 - 28.7.2025

Haemme työyksikköömme rohkeaa ja taitavaa ammattilaista. Olet asiakaslähtöinen, aktiivinen, joustava ja asioihin tarttuva joukkuepelaaja ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Sinulla on keskeinen rooli asumispalveluiden laadun varmistamisessa ja sen kehittämisessä. Tunnet toimintaa koskevat ohjeet ja tuet työntekijöitä onnistumaan ja kehittymään tehtävässään. Työnkuvaan kuuluu myös sijaisten ja uusien työntekijöiden perehdytystä sekä työvuorosuunnittelua. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Huolehdit esihenkilön ja sairaanhoitajan tuella toimipistekohtaisen lääkehoitosuunnitelman ajantasaisuudesta sekä varmistat sen mukaisen toiminnan toteutumista.

Työskentelet palveluvastaavan työparina ja sijaistat palveluvastaavan poissa ollessa huolehtien työn laadusta. Työ sisältää sekä asiakastyötä että hallinnollista työtä. Työtä tehdään moniammatillisesti ja tuot tarvitsemaamme osaamista ikäihmisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen, arviointiin sekä työn kehittämiseen. Työ on päivätyötä arkisin.

Metsätähti on 16-paikkainen ympärivuorokautista sekä lyhytaikaista hoivaa tarjoava yksikkö Hankasalmen asemalla. Sijaitsemme Hankasalmen Asemankylällä rautatien ja Hankasalmen historiaan kuuluvan sahan läheisyydessä.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi) tai vastaava opistoasteen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja suoritettuja lääkehoitolupia. Lääkehoitoluvat ja hygieniapassi ovat mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävässä on koeaika.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme jo kovasti hakemustasi, tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Katri Oksanen

palveluvastaava

p. 040 612 8305

katri.oksanen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan