Vastaava ohjaaja, Olarinluoman palveluasunnot - Espoon kaupunki

Vastaava ohjaaja, Olarinluoman palveluasunnot - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme vastaavaa ohjaajaa Olarinluoman palvelukeskukseen Olarinluoman palveluasunnoille. Olarinluoman palvelukeskuksessa on vastaanottokoti, sekä palvelu- ja tukiasumista eritasoista tukea tarvitseville päihde- ja mielenterveysongelmaisille asiakkaille. Vastaanottokodissa huolehditaan asiakkaiden perustarpeista, terveydenhoidosta, sosiaalisen tilanteen kartoituksesta ja jatkosuunnitelman laatimisesta. Palveluasunnoissa tuetaan hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevia asiakkaita kokonaisvaltaisesti kaikissa arkielämän askareissa ympärivuorokauden. Tukiasuntojen asiakkaita tuetaan heidän tarpeiden mukaan, mm. asunnon kunnossapidossa, vuokranmaksussa ja muissa käytännön asioissa. Yksiköt toimivat Asunto ensin-periaatteella, eli asiakkaat voivat käyttää päihteitä, mutta pyrimme tukemaan kaikkia asiakkaitamme päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteiden käyttöön.Vastaavan ohjaajan pääasiallinen toimipiste on palveluasunnot. Vastaavan ohjaajan tehtäviin kuuluu sekä hallinnollisia tehtäviä että välitöntä asiakastyötä. Vastaavan ohjaajan työtehtäviin kuuluvat tiiminvetäjän työtehtävät, työvuoro- ja vuosilomasuunnittelu, sosiaalityö- ja ohjaus, verkostotyö, sekä asiakasmaksupäätösten valmistelu ja laskutus yhteistyössä palveluesimiehen kanssa. Vastaava ohjaaja toimii Olarinluoman palveluasuntojen henkilöstön lähiesimiehenä ja vastaa Olarinluoman työpisteiden arjen työn sujuvuudesta yhteistyössä työtiimien ja palveluesimiehen kanssa. Lähiesimiehenä sitoudut Espoon arvoihin ja Espoon-tarinan mukaiseen työskentelyyn sekä vastaat Espoo-tarinan ja arvojen jalkauttamisesta arjen työhön. Pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin.Espoossa työskentelystä on etua. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä.Haastattelut pidetään 13.8.2019 aamupäivällä. Työn aloitus 19.8.2019 tai sopimuksen mukaan.
Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään kokemusta vastaavan ohjaajan- ja/tai esimiehen työtehtävistä sekä mielenterveys- ja päihdetyöstä. Lisäksi edellytetään hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, sekä asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Palveluesimies Minna Ylinen 040 520 9924 19.7.2019 asti virka-aikaan klo 9-16 välillä Palvelupäällikkö Malena Segercrantz 046 877 2077 22.7.2019 alkaen virka-aikaan klo 10-16 välillä

Olarinluoman vastaanottokoti ja palvelu- ja tukiasunnot
Osoite: Luomanportti 9-11, 02200 Espoo

Tutustu työnantajaan