Skip to main content
test
Vastaava pysäköinnintarkastaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin hallintoyksikössä on haettavana vastaavan pysäköinnintarkastajan virka. Työ alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu pysäköinninvalvontaan.

Vastaavan pysäköinnintarkastajan kelpoisuusvaatimuksena on hänelle kuuluvien tehtävien hoitamiseen tarpeellinen liikennettä ja joutokäyntiä koskevien sääntöjen tuntemus (Laki pysäköinninvalvonnasta 727/2011), vähintään toisen asteen tutkinto sekä voimassa oleva B-ajokortti sekä hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot.

Vastaavan pysäköinnintarkastajan työ edellyttää syvällistä perehtymistä tieliikennelakiin ja lakiin pysäköinninvalvonnasta, lakien soveltamista käytännössä työtehtävässä sekä itsenäistä päätöksenteko- ja paineensietokykyä. Tehtävässä vaaditaan hyvät tietotekniset- sekä toimistotyötaidot, hyvä suomen kielen sekä tyydyttävä englannin kielen taito. Kokemus pysäköinnintarkastajan tehtävistä katsotaan eduksi.

Työaika on 38,25 h/vk. Palkkaus on KVTES:n mukainen 2291,03 €/kk. Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja pysäköinninvalvonnasta: http://www.kotka.fi/asukkaalle/kartat_ja_liikenne/pysakointi

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

digipalvelupäällikkö Eija Grönholm, puh. 040 355 9386 tai eija.gronholm@kotka.fi.

Lisätietoja

Hallintoyksikkö

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme. Katso lisätietoja www.kotka.fi


Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat